سرفصل سطح 3: آشنایی با گیاهان پرمصرف و مفردات غذایی

  • شناخت انواع مفردات غذایی و میزان نیاز
  • انواع غلات و مزاج آنها
  • انواع گوشتها و مزاج آنها
  • انواع میوه ها و مزاج آنها
  • انواع سبزیجات و مزاج آنها
  • انواع لبنیات و مزاج آنها
  • گیاهان پرمصرف آشپزخانه ای
  • نمک و انواع املاح
  • عسل و سایر مفردات
  • درمان های خانگی (تعریف بیماری،علائم و نشانه ها ،مدیریت بیماری،علائم خطر)

مدت دوره :30 ساعت

 

اطلاعات تماس
آدرس: تهران - ميدان وليعصر - بلوار كشاورز - بين
 خيابان طوس و فلسطين - شماره 118
 تلفن:   650 84 021
 فکس:   161 651 84 021
 پست الکترونیک:  jttinfo@iran.ir